Troya @ Sala Palatului / 4-5 Decembrie

Postat pe 27 November 2008 de Boogie

Troya @ Sala Palatului / 4-5 Decembrie garanti bank troya dance show fire of anatolia  mustafa erdogan polymetal magicfm hayat germanos rostar sapte seri ring pr rin grand hotel troya piesa troya
schema sala palatului sala mare scena sector a

La Sala Palatului, pe 4 si 5 decembrie 2008, ora 20:00, va avea loc un spectacol de exceptie: TROYA.
Acest show continua succesul fulminant al trupei de dansatori Fire of Anatolia, trupa care a incantat publicul bucurestean 4 ani consecutiv. Premiera spectacolului TROYA a avut loc la Istanbul, in aprilie, si acum, pentru prima oara va fi prezentat si peste granitele Turciei, la noi in Bucuresti.
Povestea acestui show isi are sorgintea in povestea spusa de Homer, fiind veche cum sunt si povestile din Biblie. Legenda este brodata intr-o coregrafie inedita, semnata Mustafa Erdogan: imprevizibilul, dinamismul si rafinamentul se intrepatrund intr-o maniera aparte.
Mitul anatolian este reinviat: timpul este in TROYA, locatia este in TROYA, dragostea si infinitul sunt tot in TROYA. Scena memorabila de dragoste dintre Elena si Paris se joaca pe muzica maestrului Gheorghe Zamfir; naiul maestrului mai acompaniaza si alte secvente ale spectacolului.
O istorie indelung studiata, o lucrare febrila, un spectacol unic, ca propriu-i mit: TROYA.
Puteti viziona o scurta prezentare a spectacolului pe http://www.youtube.com/watch?v=a6wxqNVPfoM
sau pe http://www.troyshow.com/project1_2/index.html
Cunoscatorii nu pot rata un asemenea spectacol de exceptie !

Pentru rezervari bilete, va rog trimiteti solicitarea cu numarul de bilete si sectoarele in care vi le doriti la adresa office@kldgrup.ro . De asemenea gasiti atasate fly-erul spectacolului precum si schita salii cu preturile aferente.

Oferta speciala – in cazul in care compania pe care o conduceti sau din care faceti parte isi dorese sa faca un dar special de sarbatori angajatilor, colaboratorilor sau asociatilor ei, va rugam studiati oferta noastra:

- pentru minim 100 de bilete comandate se acorda un discount de 5 %
- pentru peste 300 de bilete rezervate, se acorda un discount de 8%

Categorii: Evenimente

Leave a Reply

ads ads
ads ads Advertise Here

Evenimente viitoare

  • No events.

Arhiva